Background Color:
 
Background Pattern:
Reset


KERAMAG je med vodilnimi proizvajalci priznane nemške sanitarne keramike. Svoj širok izbor sanitarnih elementov dopolnjuje s programi kadi, pohištva in proizvodi iz materiala mineralnega izvora Varicor®. 100 letne izkušnje in inovativnost v proizvodnem procesu zadovoljujejo potrebe sodobnega koncepta zasebnega ali javnega prostora.Arhitekti, investitorji in uporabniki so spoznali moč blagovne znamke, katero ne odlikuje samo oblika in funkcionalnost, temveč tudi visoka kakovost, trajnost in vrednost. Keramag je prvi evropski proizcajalec sanitarne keramike, ki je pridobil mednarodni standard kakovosti ISO 9001. 

Varčevanje z vodo


Ali ste vedeli ?,

V povprečju dnevno porabimo cca. 33 litrov sanitarne vode za izplakovanje, medtem, ko za osebno nego porabimo približno 43 litrov vode.

S pomočjo sodobnih elementov sanitarne opreme lahko porabo vode zmanjšamo do 30 %.

PRIVARČUJMO s tehnološkimi rešitvami KERAMAG.

Več v ponudbi >>

Hansgrohe je eden od začetnikov trajnostnega razvoja na področju varstva okolja. V desetletjih »zelene« zgodovine si je podjetje postavilo visoke cilje v smeri ekološke prihodnosti. Družbena odgovornost in trajnostni razvoj je danes pomemben del samopodobe podjetja.  Z uporabo inovativnih tehnologij in ekološke zavesti je Hansgrohe postal vodilni proizvajalec sanitarnih armatur, katerih trendi predstavljajo sinergijo oblike in funkcionalnosti s poudarkom na varčevanju z vodo in energijo.  

Hansgrohe SELECT

Ko prhanje postane zabava,

Hansgrohe Select tehnologija omogoča izbiro različnih vrst curkov in nadzor vode na termostatu z samo enim klikom.


Več v ponudbi >>


Inda je s svojim programom kopalniških elementov visoko cenjen proizvajalec v svetovnem merilu. Ponudba široke palete kopalniških sistemov, ki vključujejo dodatke, ogledala, tuš kabine in pohištvo je del opreme številnih referenčnih objektov.